Cheap

Начало

Новооткрития хотел „Чийп“ е градски хотел, позициониран е на едно от комуникативните места в столицата, в същото време улицата е тиха, което позволява пълноценна почивка в динамична среда. В непосредствена близост е до Централна Железопътна Гара, Централна Автогара и метро-станция „Лъвов Мост“ на Столичното метро и много ключови спирки на градския транспорт, което го прави удобен като начална точка на маршрута Ви, независимо в коя част на града имате работа.

На пешеходно разстояние се намира известния търговски булевард „Витоша“, популярни национални забележителности, банки, държавни институции и заведения и ресторанти.

Хотела разполага с 18 уютно и компактно обзаведени стаи, които са екипирани с най-необходимото за вашия краткосрочен и дългосрочен престой. Стаите са 3 типа:

1 тип – единична стая
2 тип – двойна стая
3 тип- малък апартамент

Общия капацитет на хотела е 40 души, което го прави подходящ за цялостно ангажиране за лични или фирмени малки тържества, обучения, семинари и групови мероприятия. За тази цел хотела разполага с функционална зала която се ползва за различни мероприятия, залата е с капацитет 25 човека.

Също така на разположение е и стилен лоби-бар, в който може да се насладите на отбрани напитки и да планувате Вашия престой в града с помоща на любезния ни персонал.

Хотелът разполага с опитен многоезичен персонал, който е полезен и компетентен по всякакви въпроси касаещи вашия престой в града. 24 часова система на видео-наблюдение в общите площи и модерна противопожарна охранителна система, осигурява на гостите необходимата сигурност и спокойствие.

Настаняване в хотела

Отзиви и впечатления за хотела

Събития и фестивали

Expired
no events

Booking Form